SAOS FERRIESΜετά την μερική ένταξη (4 δρομολόγια) της γραμμής Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη σε γραμμή δημόσιας υπηρεσίας κατά τους χειμερινούς μήνες η ΣΑΟΣ ανακοινώνει τις παρακάτω μειώσεις στις τιμές εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη η τιμή εισιτηρίου ανά επιβάτη διαμορφώνεται στα 11,5 Ευρώ αντί των 13,5 Ευρώ που θα ισχύει πλέον μόνο για τα δρομολόγια Παρασκευής και Κυριακής.
Αντίστοιχα η τιμή του Ι.Χ. (έως 4,25 μ.) διαμορφώνεται για τις ίδιες ημέρες στα 41 Ευρώ αντί των 55 Ευρώ. Ενώ η τιμή ανά μέτρο των φορτηγών διαμορφώνεται στα 11,2 Ευρώ/μέτρο αντί των 15,4 Ευρώ.

Στο δρομολόγιο της Πέμπτης που εξυπηρετεί τους μονίμους κατοίκους (το πλοίο διανυκτερεύει στο νησί) θα ισχύσει η ειδική τιμή των 5 Ευρώ για τους μονίμους κατοίκους άνω των 70 ετών, τους πολύτεκνους και τους Α.Μ.Ε.Α. (έκπτωση περίπου 57%).

Ειδική τιμή 7,5 Ευρώ/άτομο θα ισχύσει επίσης για οργανωμένες μαθητικές εκδρομές όπως επίσης και έκπτωση 30% επί της τιμής μέτρου για τα λεωφορεία που τα μεταφέρουν.

Τέλος θα ισχύσει ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων, μονίμων κατοίκων ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα (άποροι, προβλήματα υγείας, αιμοκάθαρση, κ.τ.λ.) μετά από συνεννόηση με τον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σαμοθράκης «ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ».

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.