Νέοι Mac Pro με δύναμη 12 πυρήνων !!

Νέοι Mac Pro με δύναμη 12 πυρήνων !!

 

Mac Pro

Με 12 πυρήνες επεξεργασίας και μέχρι 50% μεγαλύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά, συνεχίζει να προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και επεκτασιμότητα, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία!

Στην καρδιά του νέου Mac Pro βρίσκουμε τους τετραπύρηνους και εξαπύρηνους Intel Xeon επεξεργαστές, με ταχύτητες που φτάνουν τα 3.3 GHz και με ειδική σχεδίαση ώστε κάθε πυρήνας να μπορεί να μοιραστεί μέχρι 12MB L3 cache, συνδυάζοντας αποδοτικότητα με αυξημένη επεξεργαστική ταχύτητα. Τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν ενσωματωμένο ελεγχτή μνήμης για ταχύτερη πρόσβαση στην μνήμη, Turbo Boost για δυναμική αύξηση της ταχύτητας του επεξεργαστή μέχρι 3.6 GΗz και Hyper-Threading, για δημιουργία 24 εικονικών πυρήνων. Το νέο Mac Pro έρχεται με την κάρτα ATI Radeon HD 5770 1GΒ, ενώ μπορεί να παραγγελθεί και με την ATI Radeon HD 5870 1GΒ.

Για πρώτη φορά για το Mac Pro υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας 512GB SSD, για ακόμη περισσότερη σταθερότητα και ταχύτητα. Με την δυνατότητα να εγκατασταθούν μέχρι τέσσερα SSD drives εσωτερικά, το νέο Mac Pro μπορεί να προσφέρει εκπληκτική απόδοση και ταχύτητα προσπέλασης, 2 φορές μεγαλύτερη από τα συμβατικά disk drives. To νέο Mac Pro με την επιπλέον Mini Display Port που διαθέτει επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν 2 οθόνες LED Cinema Display, χωρίς την χρήση επιπλέον καρτών ή adaptor, ενώ η θύρα dual-link DVI υποστηρίζει legacy DVI οθόνες με ανάλυση μέχρι 2560 x 1600 pixel.

Κάθε Mac Pro διατίθεται με το Magic Mouse, ενώ υπάρχει τώρα και η επιλογή του Magic Trackpad, του πρώτου trackpad πολλαπλής-αφής για σταθερούς υπολογιστές Mac.

Share


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.