Αφάνταστα εύκολο στη χρήση

Κατέβασε απλώς τη δωρεάν εφαρμογή EyeTV Mobile (διαθέσιμη στο App Store) στο iPad και στο iPhone σου και σύνδεσε τον υπερσυμπαγή δέκτη στη θύρα της συσκευής σου. Άνοιξε την εφαρμογή, διάλεξε κανάλι και άρχισε να βλέπεις. Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο.

 Κάνε διάλειμμα

Περισπασμοί; Κανένα πρόβλημα. Παύσε την ταινία ή την εκπομπή που βλέπεις και γύρισε πίσω στο κομμάτι που έχασες. Και όλα αυτά ζωντανά.

 Εγγραφή

Θέλεις να αποθηκεύσεις την εκπομπή που μόλις άρχισες να βλέπεις; Κανένα πρόβλημα. Με το EyeTV Mobile μπορείς να εγγράψεις τις εκπομπές κατευθείαν στο iPad ή το iPhone σου και να τις δεις αργότερα ξανά και ξανά. Από το iOS 5 και έπειτα αυτό δουλεύει ακόμα κι όταν η εφαρμογή είναι στο παρασκήνιο.

 Δες τι παίζει με μια ματιά

Το ενσωματωμένο EPG σού προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες για έως και επτά μέρες μετά (όπου διατίθεται). Μπορείς να στείλεις με email ή να κάνεις tweet τις λεπτομέρειες που θέλεις κατευθείαν μέσα από τον οδηγό, ώστε να τις δουν οι φίλοι σου, ή να τις τυπώσεις σε έναν AirPrint εκτυπωτή. Και δεν φαίνονται μοναχά τίτλοι, αλλά όλες οι πληροφορίες που εκπέμπονται από το σήμα DVB-T.

 Δεν θέλει internet

Μιας που το τηλεοπτικό σήμα προέρχεται από την τηλεσκοπική κεραία, δεν θα χρειαστείς σύνδεση ούτε στο διαδίκτυο ούτε σε κάποιο Wi-Fi δίκτυο για να δεις τηλεόραση. Το EyeTV Mobile δεν θα αγγίξει ποτέ τη σύνδεση δεδομένων σου.

 Ενσωματωμένος φυλλομετρητής

Με τον ενσωματωμένο φυλλομετρητή μπορείς τώρα να δεις τηλεόραση και ταυτόχρονα να σερφάρεις στο διαδίκτυο την ίδια στιγμή, όλα στην οθόνη του iPad σου. Κράτησε απλώς το αγαπημένο σου iPad οριζόντια και μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος στο παράθυρο του φυλλομετρητή, όπως σε βολεύει καλύτερα, για να δώσεις περισσότερο χώρο σε αυτό ή στην εκπομπή που παρακολουθείς.

 Teletext

Για πρώτη φορά στα χρονικά το iPad έχει δυνατότητα teletext. Εάν υπάρχει κάλυψη teletext στην περιοχή σου, μπορείς τότε να χρησιμοποιείς το EyeTV Mobile για να προβάλλεις υπότιτλους ή τα τελευταία νέα με ένα απλό άγγιγμα.

 Ιδιοφυής σχεδιασμός για βελτιωμένη λήψη

Ο EyeTV Mobile είναι ένας ψηφιακός DVB-T τηλεοπτικός δέκτης, σχεδιασμένος να συνδέεται στη θύρα dock του iPad και του iPhone. H εξαιρετική του λήψη δεν βασίζεται μόνο στην τελευταία τεχνολογία με την οποία είναι κατασκευασμένος ο δέκτης, αλλά επίσης στον ιδιοφυή σχεδιασμό της κεραίας. Ο EyeTV Mobile έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου για να παρέχει την καλύτερη δυνατή λήψη είτε κινείσαι στο δρόμο, είτε ταξιδεύεις, είτε παραμένεις στο σπίτι σου. Είναι ακόμη ο μοναδικός δέκτης στην κατηγορία του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές κεραίες: η ενσωματωμένη τηλεσκοπική κεραία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γωνία, βελτιώνοντας τη λήψη σε δύσκολα σημεία, αλλά υπάρχει δυνατότητα χρήσης κεραίας ελεύθερης τοποθέτησης για σημεία με εξαιρετικά κακή λήψη. Την ίδια στιγμή η δοκιμασμένη τεχνολογία σύνδεσης MCX κάνει τα πάντα, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ισχύ σήματος αλλά και προστατεύει την αγαπημένη σας συσκευή από ατυχή χτυπήματα. Σημείωση: Το EyeTV Mobile είναι πλήρως συμβατό με iPad 2, iPad (3ης γενιάς) και iPhone 4S. Συσκευές όπως το iPad (1ης γενιάς) και το iPhone 4 δεν υποστηρίζονται, εκτός Ιαπωνίας. Το μέγεθος των δεδομένων EPG και η παροχή πληροφοριών teletext εξαρτώνται από το εκάστοτε κανάλι εκπομπής και μπορεί να μην είναι διαθέσιμα.

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.