Η ανάγκη για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ποτέ δεν υπήρξε τόσο μεγάλη που να κάνει ακόμα και απλούς χρήστες να χρειάζονται αρκετά Gigabytes, ώστε να μπορούν να εργάζονται, ψυχαγωγούνται μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών τους. Η Synology αντιλαμβάνεται αυτή την ανάγκη και παρουσιάζει το νέο της NAS Server ειδικά κατασκευασμένο για οικιακούς χρήστες και μικρές εταιρείες. ΤοDS410 θα καταφέρει να χωρέσει τα έγγραφα του καθενός, να τα κρυπτογραφήσει και να τα διατηρεί διαθέσιμα από κάθε σημείο του κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή υπάρχει τέτοια απαίτηση. Έχει μικρή κατανάλωση ενέργειας (μόλις 56W), ενώ διαθέτει και την επιλογή Wake σε LAN/WAN και προγραμματίζεται για καταστάσεις on/off.

Synology DS410

Ο NAS server διαθέτει τέσσερις θέσεις για σκληρούς δίσκους 2.5” ή 3.5”, συνολικής χωρητικότητας 8TB, ενώ περιλαμβάνει επεξεργαστή 1.06GHz και μνήμη 512MB. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως FTP server, web station, photo station, iTunes server και printer server.

 

Synology DS410

“Εξοπλισμένο με hardware μηχανή κρυπτογράφησης 256-bit AES για την απομάκρυνση του φόρτου εργασίας από τους κύκλους του επεξεργαστή, το Synology DS410 θα ανταποκρίνεται σε ένα υψηλότερο επίπεδο επιδόσεων όταν το συγκρίνει κανείς με μια καθαρή προσέγγιση κρυπτογράφησης με τη χρήση λογισμικού, ” είπε ο Edward Lin, marketing director of Synology. “Το εργαστήριο δοκιμών της Synology παρουσιάζει η μηχανή hardware κρυπτογράφησης αυξάνει την ταχύτητα ανάγνωσης κατά 200% από μια λύση κρυπτογράφησης με λογισμικό. Τo DS410 προσφέρει τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης στην δεδομένη τιμή του.”

http://www.synology.com/enu/products/DS410/index.php


Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.