Αρχίζει αύριο στη Θάσο το μεγαλύτερο πανελλαδικά γεγονός για τους απανταχού λάτρεις της μοτοσικλέτας και της μοτοκίνησης. Η 27η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΜΟΤΟΕ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κάμπινγκ στο Αλσύλλιο του Πρίνου από αύριο ως τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 16 Ιουνίου. Η Θάσος θα γεμίσει με χιλιάδες μοτοσικλετιστές από όλη τη χώρα, κάτι που ενέπνευσε και τον σκιτσογράφο που φιλοτέχνησε την αφίσα της φετινής συγκέντρωσης.

Η Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) επιλέγει εκ νέου τη Θάσο για την ετήσια συγκέντρωσή της, προετοιμάζοντας την 27η διοργάνωση με πολλά πολιτιστικά γεγονότα, χάπενινγκς αλλά και ειδικές εκδηλώσεις με θέμα τη μοτοσικλέτα. Αυτό που ξεχωρίζει και στη φετινή μοτο-συγκέντρωση είναι οι συναυλιακές εκδηλώσεις. Το φετινό «μεγάλο όνομα» από το εξωτερικό είναι το ροκ συγκρότημα οι «Nazareth» από τη Σκοτία οι οποίοι συμπεριέλαβαν τη Θάσο σε έναν από τους 40 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας τους. Η εμφάνισή τους θα γίνει το Σάββατο 14 Ιουνίου.

 
 


Τετάρτη-Πέμπτη
Το εξαήμερο διασκέδασης που ετοίμασε η ΜΟΤΟΕ αρχίζει το πρωί της Τετάρτης στις 10, με τις αφίξεις των μοτοσικλετιστών στο κάμπινγκ του Πρίνου. Όταν συγκεντρωθούν οι περισσότεροι, κατά τις 10 το βράδυ, θα γίνει ένα πάρτυ καλωσορίσματος με τον DJ Alexis. Την Πέμπτη, στις 16:00 οργανώνονται Μοτο-παιχνίδια και στις 20:00 αρχίζουν τα live με εμφάνιση των εξής σχημάτων: Blooded Roses, All Star Hooliganz, Magic de Spell, Radio LA.


Παρασκευή
Την Παρασκευή και πάλι Μοτο-παιχνίδια στις 16:00 και στις 19:30 ένα θέαμα με τον τίτλο «100% Brummoti bike trial show». Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και δύο φορές ρέκορμαν στο βιβλίο Γκίνες, Vittorio Brummoti σε μία επίδειξη bike trial. Θα ακολουθήσει ίσως η πιο ενδιαφέρουσα μουσική βραδιά που θα αρχίσει από χάλκινα (Λόζιος και Ανακατωσιά) και θα καταλήξει με ρεμπέτικα (Γιώργος Τσικάριας). Ενδιάμεσα θα εμφανιστούν οι Locomondo, οι δημοφιλείς βορειοελλαδίτες Stavento και ο Κώστας Τουρνάς.


Σάββατο
Το Σάββατο, 14 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα έχουν δύο επιλογές. Θα γίνουν δύο εκδρομές ξενάγησης στη Θάσο, η μία εκ των οποίων με εντούρο. Για το απόγευμα, στις 16:00 Μοτο-παιχνίδια, στις 18:00 Stunt Extreme Show, στις 18:30 Brummoti bike trial show και στις 19:30 θέαμα free style με τον καλύτερο Έλληνα freestyler, Κυριάκο Σταμπουλόπουλο, ο οποίος θα παρουσιάσει το πρώτο ελληνικό backflip. Στις 20:00 αρχίζουν οι συναυλίες με τα εξής συγκροτήματα επί σκηνής: Dark Nightmare, Burning Red, οι Καβαλιώτες Fire and Water, οι Socrates drank the conium και οι Nazareth.


Κυριακή-Δευτέρα
Την Κυριακή το πρόγραμμα αρχίζει στις 10:00 με εκδρομικό για on-off ή αλλιώς σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές σε διάφορες περιοχές του νησιού. Στις 12:00 Μοτοκαλλιστεία, στις 16:30 Μοτο-παιχνίδια, στις 19:00 Freestyle, στις 19:30 η ομάδα του Stunt Extreme Show σε ένα μοναδικό show. Παράλληλα, θα γίνουν απονομές και θα αρχίσουν στη συνέχεια οι μουσικές εκδηλώσεις στις οποίες θα εμφανιστούν: Αρκάν, Long Live, Φίλιππος Πλιάτσικας και Mc Yinka, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης και οι Los Saskinistas. Τη Δευτέρα θα γίνει η τελετή λήξης και αποχαιρετισμού …σε ώρα που δεν έχει οριστεί.


Πληροφορίες
Η συνδρομή για την είσοδο στην 27η Διοργάνωση θα είναι 50 ευρώ για κάθε μοτοσικλέτα (οδηγός-συνοδηγός) για τους κατόχους της κάρτας-μέλους της ΜΟΤΟΕ και 80 ευρώ για τα μη μέλη. Η συνδρομή αυτή αφορά ολόκληρη τη διοργάνωση, από τις 11 ως τις 16 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και λεπτομέρειες της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα της ΜΟΤ.Ο.Ε. www.motoe.gr. Εκεί μπορεί να βρει κανείς και τα αναλυτικά δρομολόγια φέρι μπόουτ και υδροπτέρυγων από Καβάλα και Κεραμωτή για Πρίνο και Λιμένα.

 

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.