Η παρακάτω σελίδα δημιουργείται αυτόματα (χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση) συλλέγοντας άρθρα από διάφορες online ελληνικές εφημερίδες και ανανεώνεται περίπου κάθε μία ώρα.

cebilgr.JPG

Share

By moschos

This is me :)

One thought on “CeBiL.gr: Ειδήσεις από όλες τις εφημερίδες”
 1. Ανάλογο έργο είναι και οι ειδησεις naro.gr
   
   
  Οι <a href='http://www.naro.gr'>ειδησει&sigmaf; naro.gr</a> συλλέγουν και τοποθετούν σε κατηγορίες κάθε μέρα, περισσότερες από 15.000 ειδησεις από όλη την <a href='http://www.naro.gr/κατηγορία/ελλάδ&alpha;.html'>Ελλαδα</a>, αποτελώντας την πληρέστερη μηχανή αναζήτησης για ειδήσεις και πρωτοσέλιδα. 
   
  Οι ειδήσεις naro.gr είναι δομημένες σε 9 κύριες κατηγορίες ειδήσεων και σε πολλές υποκατηγορίες με ειδήσεις: Ελλαδα, Κόσμος, Οικονομία, <a href='http://www.naro.gr/κατηγορία/αθλητικά.html'>αθλητικά</a&gt; , Ψυχαγωγία, Car, Female και Men. 
   
  Οι ειδήσεις naro.gr ανανεώνονται αυτόματα κάθε 3 λεπτά και ο χρήστης μπορεί αφήνοντας την οθόνη του ανοιχτή να έχει μπροστά του όλες τις ειδησεις που τρέχουν καθημερινά. 
   
  Σύντομα οι ειδήσεις naro.gr θα εμπλουτιστούν με νέες υπηρεσίες όπως καιρός, <a href='http://www.naro.gr/πρωτοσελιδ&alpha;.html'>πρωτοσελιδα</a> και εφημεριδες.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.