Με ικανοποίηση δέχτηκαν τα ΜΜΕ της Ρωσίας την είδηση ότι η Miss Russia αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου στο Miss World 2008 που έγινε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής.

Η όμορφη 21χρονη Ρωσίδα, ονομάζεται Ζένια Σουκίνοβα είναι ξανθιά με γαλανά μάτια και τις εξαιρετικές αναλογίες των γυναικών της Ρωσίας.

«Ποιος αμφισβητούσε ότι τα κορίτσια της Ρωσίας είναι τα πιο όμορφα του κόσμου;» αναρωτιόταν η δημοφιλής ταμπλόιντ εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα. Οι Ρώσοι πάντως όχι, αφού σε πρόσφατη δημοσκόπηση 66% απάντησαν ότι οι Ρωσίδες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Η ίδια η νικήτρια πάντως –η οποία είναι από τη Σιβηρία- δήλωσε ότι είναι ανακουφισμένη που η περιπέτεια του διαγωνισμού τελείωσε αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να συνεχίσει της σπουδές της στο αντικείμενο του Διαδικτύου, μια που από εδώ και πέρα οι επαγγελματικές προτάσεις θα είναι σαφώς περισσότερες.

Πάντως σε συνέντευξη σε ρωσική εφημερίδα δήλωσε ότι της λείπει το χιόνι της πατρίδας της και ότι θέλει να επιστρέψει το συντομότερο. Απαντώντας σε ερώτηση, ποια στοιχεία της «έδωσαν» τον τίτλο απαντά: «Το χαμόγελο και η αυτοπεποίθησή μου ήταν τα βασικά μυστικά της επιτυχίας μου».[ via Ντίνα Μιχαλοπούλου ]

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.