Ευτυχώς αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την δολοφονία της γιαγιάς (82 ετών) που έγινε σε Ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη εβδομάδα. Οι παρακάτω ειδήσεις είναι απο το τοπικό κανάλι

Η 63χρονη είχε προσχεδιάσει το έγκλημα να γίνει κάπου στην Σαμοθράκη (όπως μάθαμε σήμερα όταν απολογήθηκε) όπου και θα πηγαίνανε για τα "Ιαματικά Λουτρά". Κάπου όμως διαφώνησαν/μαλώσανε και στο Ξενοδοχείο στην Αλεξ/πολη εκτέλεσε (….στην κυριολεξία..) πιο νωρίς τα σχέδια της.

► Έγκλημα στην Αλεξανδρούπολη (3 Οκτωβρίου 2007)

 Εντυπωσιακή αλλαγή σκηνικού στην είδηση που παρουσιάστηκε από τη Δέλτα Τηλεόραση την Τρίτη και αφορούσε στην ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι την είχαν αφήσει εκεί συγγενείς της από τη Δευτέρα, προκειμένου αυτοί να επισκεφθούν τη Σαμοθράκη. Χθες το πρωί υπάλληλοι του ξενοδοχείου τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι του δωματίου της και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια. Ασφαλείς πληροφορίες της Δέλτα Τηλεόρασης αργά το απόγευμα της Τετάρτης, αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας, αφού το πόρισμα της ιατροδικαστού θα αναφέρει ως αιτία θανάτου πνιγμό. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη των ατόμων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί με την άτυχη γυναίκα, αλλά μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι λιγοστές. Μάλιστα, άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής, η ταυτότητα του θύματος. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που η αστυνομία της περιοχής έρχεται αντιμέτωπη με ανθρωποκτονία, γι’ αυτό κάθε ενέργεια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, γίνεται με μεγάλη προσοχή και μυστικότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη δήλωση για το θέμα, ούτε από την αστυνομία, ούτε από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

► Ανθρωποκτονία στην Αλεξανδρούπολη (4 Οκτωβρίου 2007)

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης την περασμένη Τρίτη. Το πόρισμα της ιατροδικαστού αναφέρει ως αιτία θανάτου πνιγμό και συγκεκριμένα στραγγαλισμό. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη των ατόμων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί με την άτυχη γυναίκα στο ξενοδοχείο, αλλά μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες είναι λιγοστές. Μάλιστα, άγνωστη παραμένει και η ταυτότητα του θύματος. Εντυπωσιακή αλλαγή σκηνικού στην είδηση που σας παρουσιάσαμε χθες και αφορούσε στην ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι την είχαν αφήσει εκεί συγγενείς της από τη Δευτέρα, προκειμένου αυτοί να επισκεφθούν τη Σαμοθράκη. Χθες το πρωί υπάλληλοι του ξενοδοχείου τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι του δωματίου της και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που η αστυνομία της περιοχής έρχεται αντιμέτωπη με ανθρωποκτονία, γι’ αυτό κάθε ενέργεια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, γίνεται με μεγάλη προσοχή και μυστικότητα.

Την δολοφόνησε η συνοδός της   (5 Οκτωβρίου 2007)

 Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας καθώς συνελήφθη ως ύποπτη μια γυναίκα που συνόδευε το θύμα. Η φερόμενη ως δράστις ηλικίας 63 ετών μέχρι και το μεσημέρι κρατούνταν στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου και ομολόγησε την πράξη της. Αργά το απόγευμα η δράστης του εγκλήματος, μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Οι αστυνομικές αρχές σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να εντοπίσουν την ηλικιωμένη γυναίκα που διέπραξε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης. Μπορεί από το πρωί της Τετάρτης, όταν και από την νεκροψία, νεκροτομή διαπιστώθηκε πως πρόκειται για δολοφονία, τα στοιχεία να ήταν ελάχιστα, η αισιοδοξία όμως στους κόλπους της αστυνομίας ήταν διάχυτη. Η αγνώστων στοιχείων γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης, είχε στραγγαλιστεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώνονταν οδηγούσαν στη συνοδό της. Τις ώρες που ακολούθησαν η έρευνα είχε προχωρήσει αρκετά. Η συνεργασία των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σήμερα το μεσημέρι απέδωσε καρπούς. Η 63χρονη συνοδός της 82χρονης, κατά την προσαγωγή της ως ύποπτη στο Αστυνομικό τμήμα της Μενεμένης Θεσσαλονίκης, ομολόγησε την πράξη της, χωρίς ακόμη να γίνουν γνωστά τα κίνητρά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην Κυριακή Μπασκάκη στο Δελτίο των 7 της Δέλτα Τηλεόρασης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης, Ανέστης Αργυριάδης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης στα δελτία ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για την μεταφορά της 63χρονης από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη. Αργά το απόγευμα εκδόθηκε από την εισαγγελία Αλεξανδρούπολης ένταλμα σύλληψης της γυναίκας που συνόδευε την 82χρονη. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή το πρωί της Τρίτης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι την είχαν αφήσει εκεί συγγενείς της από τη Δευτέρα, προκειμένου αυτοί να επισκεφθούν τη Σαμοθράκη. Ένα τηλεφώνημα σύμφωνα με πληροφορίες έκανε τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να πάνε δουν αν συνέβαινε κάτι στο δωμάτιο της ηλικιωμένης. Σοκαρισμένοι από το θέαμα, ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία. οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια. Ασφαλείς πληροφορίες της Δέλτα Τηλεόρασης αργά το απόγευμα Τετάρτης, ανέφεραν ότι είχαμε να κάνουμε με πιθανό έγκλημα, αφού το πόρισμα της ιατροδικαστού θα ανέφερε, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε, ως αιτία θανάτου πνιγμό. Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν σε πλήρη κινητοποίηση, προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη των ατόμων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί με την άτυχη γυναίκα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη συνοδό της. Έτσι σήμερα το πρωί φτάσαμε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

► Προφυλακιστέα για δολοφονία από πρόθεση  (8 Οκτωβρίου 2007)

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 63χρονη γυναίκα που συνελήφθη στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης ως δράστης του εγκλήματος με θύμα την 82χρονη που βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στραγγαλισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης. Η κατηγορούμενη συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ασφάλεια της Αλεξανδρούπολης και ομολόγησε την πράξη της . Μετά από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί και αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

 

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.