Η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή με 10x zoom

  • Home
  • Photos
  • Η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή με 10x zoom

Η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή με 10x zoom

Η Nikon παρουσίασε την καινούρια Coolpix S8000, την πιο λεπτή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ευρυγώνιο φακό και zoom 10x.

Nikon Coolpix S8000

Η S8000, μία κομψή φωτογραφική μηχανή υψηλών επιδόσεων με video HD, έχει πάχος μόνο 27,3mm και είναι μέλος της νέας σειράς COOLPIX που θα κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη. Είναι τέλεια για όσους θέλουν να έχουν φωτογράφιες εξαιρετικής ποιότητας δίχως να χρειάζεται να μεταφέρουν μια ογκώδη φωτογραφική μηχανή ή να χάνουν χρόνο κάνοντας ρυθμίσεις. Είναι εύκολη στη χρήση με πολλές αυτόματες ρυθμίσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται τέσσερις λειτουργίες κατά του θαμπώματος. Διαθέτει ανάλυση 14,2 megapixel και είναι έτοιμη για άμεση χρήση, λόγω του πολύ σύντομου χρόνου ενεργοποίησής της και του συστήματος AF κλάσης DSLR. Στις περιπτώσεις που μια φωτογραφία δεν είναι «αρκετή» για να καταγράψει τη δράση, μπορείτε να κάνετε άμεση εγγραφή video HD χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί video. Η λειτουργία video υψηλής ανάλυσης (HD) με στερεοφωνικό ήχο παρέχει ανάλυση 720p και καταγράφει όλη τη δράση με τον εντυπωσιακό ρυθμό των 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ο Mark Pekelharing, Διευθυντής της σειράς καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe B.V., δήλωσε: “Όλες οι δυνατότητες αυτής της φωτογραφικής μηχανής, από τον ευρυγώνιο φακό NIKKOR με zoom 10x ED μέχρι τις 4 λειτουργίες μείωσης θαμπώματος, συνδυάστηκαν για τη βέλτιστη εμπειρία κατά τη λήψη φωτογραφιών. Προορίζεται για εκείνους που δεν θέλουν να καταναλώσουν χρόνο για να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες μιας φωτογραφικής μηχανής, αλλά θέλουν να την χρησιμοποιούν άμεσα σε όλες τις περιπτώσεις και να τραβάνε τις καλύτερες φωτογραφίες. Για το σκοπό αυτό, η φορητότητα του λεπτού σώματος είναι ένα απαραίτητο στοιχείο, ενώ ο απίστευτα σύντομος χρόνος απόκρισης, σας επιτρέπει να βλέπετε άμεσα την απεικόνιση στην οθόνη LCD και να γνωρίζετε ότι έτσι ακριβώς θα είναι και η τελική φωτογραφία.”

Υψηλές επιδόσεις

Ο ευρυγώνιος φακός NIKKOR οπτικού zoom 10x με γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) παρέχει ευκρινή αποτελέσματα είτε όταν κάνετε λήψη φωτογραφιών είτε όταν κάνετε λήψη video υψηλής ανάλυσης (HD). Σας παρέχει επίσης την ελευθερία να τραβήξετε είτε όμορφες, λεπτομερείς κοντινές λήψεις του θέματός σας σε λειτουργία από απόσταση – μέχρι και ένα εκατοστό – είτε εντυπωσιακές ευρυγώνιες απομακρυσμένες λήψεις με τηλεφακό, ιδανικές αν θέλετε να χωρέσει ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα.

Το προηγμένο σύστημα ελέγχου φλας παρέχει πιο φυσικά αποτελέσματα κατά τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και η εξαιρετικά καθαρή οθόνη LCD 7,5cm (3 ιντσών) υψηλής ανάλυσης (921K dot) ενισχύει τόσο τη λήψη όσο και την προβολή με ελάχιστες αντανακλάσεις, ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φως.

Δημιουργικά ρυθμιστικά

Η COOLPIX S8000 διαθέτει τα Δημιουργικά ρυθμιστικά, ένα νέο τρόπο επεξεργασίας εικόνων χωρίς τη χρήση προσωπικού υπολογιστή. Η φωτεινότητα, ο κορεσμός και ο χρωματικός τόνος ρυθμίζονται εύκολα με το Δίσκο επιλογών, ώστε η φωτογραφία να εμφανίζεται όπως ακριβώς θέλετε.

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Η S8000 κάνει εύκολη τη λήψη ευκρινών εικόνων με τις τέσσερις λειτουργίες κατά του θαμπώματος, ακόμη και σε κινούμενα θέματα. Το ίδιο συμβαίνει και κατά τη λήψη φωτογραφιών με κράτημα στο χέρι κατά το απόγευμα ή το βράδυ. Η ευαισθησία φωτός ISO 3200 μειώνει τον κίνδυνο θαμπών φωτογραφιών με γρήγορα κινούμενα θέματα ή χαμηλό φωτισμό και συνοδεύεται από τo σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR) με μετατόπιση φακού. Αυτό μειώνει την επίδραση του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή όταν η φωτογραφική μηχανή δεν είναι σταθερή. Η προηγμένη ανίχνευση κίνησης αντισταθμίζει την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής ή του θέματος, πράγμα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε λήψη νυχτερινών σκηνών ή αθλημάτων σε εσωτερικό χώρο. Τέλος, με τη λειτουργία επιλογέα καλύτερης λήψης (BSS), η S8000 θα τραβήξει έως και 10 διαδοχικές λήψεις και θα αποθηκεύσει την ευκρινέστερη.

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας έχει βελτιστοποιηθεί με βάση την τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας της Nikon, EXPEED. Η φόρτιση της φωτογραφικής σας μηχανής μπορεί να γίνει από τον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας με το μετασχηματιστή φόρτισης USB, όταν δεν είναι διαθέσιμη μια παροχή ρεύματος. Η COOLPIX S8000 διαθέτει ελκυστικό φινίρισμα αλουμινίου με ελαστική επίστρωση για καλύτερο κράτημα και διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, καφέ και σαμπανιζέ.

DPreview review -> http://www.dpreview.com/news/1002/10020302nikons8000.asp

Share


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.