Η υψηλή απόδοση φτάνει ακόμη πιο ψηλά με το Macbook Pro 15.4'' το οποίο διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7 Quad Core με Turbo Boost έως 3.6GHz. Mε σκληρό δίσκο flash χωρητικότητας 512GB (450+MB/sec read/write)

 

 

Η νέα οπτική στα notebook. 

  • Οθόνη Retina με 5,1 εκατομμύρια pixel. Αρχιτεκτονική flash. Τετραπύρηνοι επεξεργαστές Intel Core i7. Όλα αυτά σε μια σχεδίαση που το καθιστα 1,8 εκατοστά λεπτό και με βάρος μόνο 2,02 κιλά. Δεν είναι απλά ένα πιο εξελιγμένο notebook, είναι το πιο εξελιγμένο Mac που δημιουργήθηκε ποτέ.

  Οθόνη Retina. Η οθόνη με τη μεγαλύτερη ανάλυση στον κόσμο σε notebook. 

  • Με αυτό το MacBook Pro, θα έχετε μια οθόνη τόσο ζωντανή όσο και η φαντασία σας. Μια οθόνη στην οποία ό,τι βλέπετε είναι λεπτομερή, έντονα και πολύ ζωηρά. Η νέα οθόνη Retina διαθέτει πάνω από 5 εκατομμύρια pixel σε 15,4 ίντσες. Η πυκνότητα των pixel είναι τόσο υψηλή που τα μάτια σας δε θα μπορούν να ξεχωρίσουν τα μεμονωμένα pixel. Με ανάλυση 2880 x 1800 και αντίθεση 29%, θα μπορείτε να βλέπετε τις υψηλής ανάλυσης εικόνες σας στην οθόνη με λεπτομέρεια.

  Αποθηκευτικός χώρος flash. Και τα πάντα δουλεύουν πιο γρήγορα.  

  • Όταν ο στόχος είναι να δημιουργήσεις ένα notebook υψηλών επιδόσεων για το μέλλον, ξεκινάς από τα θεμέλια. Σε αυτό το MacBook Pro, τα θεμέλια είναι η τεχνολογία flash. Γιατί όταν η αρχιτεκτονική είναι flash, τα πάντα γίνονται, όχι μόνο πιο σταθερά, αξιόπιστα και με εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά και γρήγορα, πολύ, πολύ γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος που την ονομάζουν flash. Η εκκίνηση του MacBook Pro γίνεται σε δευτερόλεπτα, οι εφαρμογές ξεκινούν αμέσως, ακόμα και η περιήγηση στο γραφείο εργασίας (desktop) γίνεται με πολύ φυσικό τρόπο.

  7 ώρες διάρκεια μπαταρίας και 30 μέρες σε κατάσταση αναμονής.  

  • Το νέο MacBook Pro έχει ακόμα μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. Και ακόμα μεγαλύτερη ισχύ μπαταρίας, αφού διαρκεί έως και 7 ώρες για να μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα με μια μόνο φόρτιση. Για ένα notebook υψηλών επιδόσεων με οθόνη υψηλής ανάλυσης, τελευταίας τεχνολογίας γραφικά και επεξεργαστές, καθώς και απίστευτα λεπτή σχεδίαση, η ενσωματωμένη μπαταρία 95-watt-hour παρέχει έως και 1000 πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις, ενώ διαρκεί έως και 30 μέρες σε κατάσταση αναμονής. Επομένως, την επόμενη φορά που θέσετε το MacBook Pro σε κατάσταση αδράνειας, θα ανοίξει αμέσως μετά από μια μέρα, μια εβδομάδα, ακόμα και μετά από ένα μήνα.

  Intel Core i7 και επόμενης γενιάς γραφικά NVIDIA. Αψεγάδιαστη απόδοση.  

  • Το νέο MacBook Pro διαθέτει τον πιο γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή της αγοράς, τον Intel Core i7 Ivy Bridge με ταχύτητες έως 2,6GHz και Turbo Boost έως 3,6GHz. Και με την νέα κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 650M με 60% πιο γρήγορη απόδοση γραφικών, το νέο MacBook Pro είναι έτοιμο να κάνει οτιδήποτε μπορείτε να ονειρευτείτε.

  Το μέλλον της μεταφοράς δεδομένων στο νέο MacBook Pro.  

  • Τα πάντα γύρω από το νέο MacBook Pro είναι υψηλής απόδοσης, ακόμα και οι θύρες του. Με δύο θύρες Thunderbolt, δύο θύρες USB 3.0, υποδοχή για κάρτες SDXC και θύρα HDMI, μπορείτε να συνδέσετε ό,τι χρειαστείτε και να μετατρέψετε το νέο MacBook Pro σε κεντρικό σταθμό εργασίας. Ταυτόχρονα, με την πιο εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία σε Wi-Fi και Bluetooth, θα είστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο δίκτυό σας, στα ασύρματα περιφερειακά σας και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.