Έχοντας στις αποσκευές του τον έκτο Χρυσό Σκούφο καθώς και το Βραβείο Καλύτερου Σέρβις σε όλη την Ελλάδα, που απέσπασε στις πρόσφατες βραβεύσεις του γαστρονομικού θεσμού του «Αθηνοράματος», ο Executive Chef του «Alfredo’s» του «Regency Casino Thessaloniki» Michel Jost επέστρεψε και πάλι στην έδρα του για να συνεχίσει τη φήμη του κορυφαίου ρεστοράν της Θεσσαλονίκης.

Alfredo’s: Το βραβευμένο εστιατόριο του Regency Casino 
Thessaloniki


Το επίπεδο του σέρβις του εστιατορίου "Alfredo's" εντυπωσιάζει με τον άψογο επαγγελματισμό και την περιποίηση υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα. Από την τεχνική και την παρουσίαση της παρασκευής ενός απεριτίφ μέχρι το σέρβις του κρασιού και το συντονισμένο και διακριτικό σέρβις στη σάλα. Πραγματικά, έχεις την αίσθηση ότι η ομάδα απαρτίζεται από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα τους. Η πιο σημαντική εξέλιξη, όμως, έχει συμβεί στην κουζίνα, όπου οι συνθέσεις με τις αρμονίες, τα κοντράστ και τα παιχνίδια έχουν περάσει πια σε καλλιτεχνική φάση».

Εστιατόριο Alfredo’s

Επίσης, το restaurant «Alfredo's» είναι το μοναδικό εστιατόριο σε όλη την Ελλάδα που έλαβε το «Ειδικό Βραβείο Καλύτερου Σέρβις».

Οι κύριοι Στέλιος Τσιφετάκης, Director of Food & Beverage, και Michel Jost, Executive Chef, που παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής και παρέλαβαν το βραβείο, δήλωσαν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που μπορούν να προσφέρουν στους Θεσσαλονικείς την υψηλή ποιότητα που εγγυάται το μοναδικό βραβευμένο εστιατόριο της πόλης.

INFO:
Εστιατόριο «Alfredo's» – «Regency Casino Thessaloniki»,
Director of Food & Beverage, Στέλιος Τσιφετάκης,
Executive Chef, Michel Jost

Tηλέφωνα κρατήσεων: 2310-491199, 2310-491251

 

 

 

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.