Επιτέλους χιονισμένο το τοπίο στη Β. Ελλάδα !!

  • Home
  • Greece
  • Επιτέλους χιονισμένο το τοπίο στη Β. Ελλάδα !!

Επιτέλους χιονισμένο το τοπίο στη Β. Ελλάδα !!

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4013/1851.jpg

Χιονισμένο είναι το τοπίο σε πολλές περιοχές στα ορεινά της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα.

Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) από τον Άγιο Αθανάσιο, την Άρνισσα, αλλά και την Κερασιά. Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», αλλά και προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Σελίου από το δρόμο της Βέροιας. Ο δρόμος από τη Νάουσα προς το Σέλι, είναι κλειστός.

Καθαρό είναι το οδικό δίκτυο στις Σέρρες, αλλά και στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στο Βίτσι, του νομού Φλώρινας (18ο έως 28ο χλμ.).

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο δρόμος Καστοριάς-Αμυνταίου (22ο-38ο χλμ.) αλλά και Καστοριάς-Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου (30ο-60ο χλμ.).

Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό Γρεβενών.

Εν τω μεταξύ, καταστροφές σε 1.000 περίπου στρέμματα προκάλεσε υπερχείλιση των ποταμών στην περιοχή της Φαρκαδόνας, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντινομάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.