Η Windstar Cruises ανακοίνωσε δύο νέα πακέτα κρουαζιέρας που συνδυάζουν ελληνικούς και τουρκικούς προορισμούς. Και τα δύο πακέτα θα είναι διάρκειας επτά ημερών, θα διατίθενται από τον προσεχή Μάιο έως τον Οκτώβριο 2012 και στοχεύουν σε ταξιδιώτες υψηλού εισοδήματος αφού αμφότερα ξεκινούν από $ 2.499 ανά άτομο.

Πιο συγκεκριμένα, η κρουαζιέρα “Greek Isles & Turkish Delights I” θα πραγματοποιείται από το πλοίο “Wind Star” ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά και καταλήγοντας στην Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσους σταθμούς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, το Μποντρούμ και το Κουσάντασι. Το πακέτο “Greek Isles & Turkish Delights ΙI” περιλαμβάνει τους ίδιους προορισμούς με αντίστροφη σειρά αφού το δρομολόγιο του πλοίου “Wind Spirit” θα έχει ως αφετηρία το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης και τελικό προορισμό τον Πειραιά.

Και τα δύο πακέτα συμπεριλαμβάνουν ξεναγήσεις στα αξιοθέατα των δύο μεγάλων πόλεων και επιπλέον δύο διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία St. George Lycabettus (Αθήνα) και Marmara Pera (Κωνσταντινούπολη) για όσους πελάτες αγοράσουν τα εν λόγω πακέτα έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.