Οι συμμαθητές της Στέλλας ζητούν ευθύνες από τους γιατρούς

  • Home
  • Greece
  • Οι συμμαθητές της Στέλλας ζητούν ευθύνες από τους γιατρούς

Οι συμμαθητές της Στέλλας ζητούν ευθύνες από τους γιατρούς

Τεταμένο ήταν το κλίμα την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όπως αναφέρει το cretalive, φίλοι και συμμαθητές της μικρής Στέλλας συγκεντρώθηκαν και με το ΓΙΑΤΙ ζωγραφισμένο στα απαρηγόρητα πρόσωπά τους διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο της 15χρονης, ζητώντας ευθύνες από τους γιατρούς.

Είκοσι έφηβοι, συντετριμμένοι από το θάνατο της φίλης τους αλλά κα αποφασισμένοι να πάρουν απαντήσεις, διάβασαν ένα ποίημα που έγραψαν οι ίδιοι για το χαμό της Στέλλας, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές κατά του προσωπικού του νοσοκομείου.

Οι γιατροί από μεριά τους, βγήκαν στον προαύλιο χώρο και προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα εξηγώντας πώς αντιμετωπίζεται ένα περιστατικό μέθης.

Οι φίλοι της Στέλλας υποστηρίζουν ότι το περιστατικό της 15χρονης δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα προσοχή από τους γιατρούς τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, όταν μεταφέρθηκε από τους φίλους της στο νοσοκομείο.

Επίσης, αναρωτιούνται γιατί δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα η οικογένεια της μικρής από τους γιατρούς.

Ο πατέρας του «ξανθού άγγελου», μία από τις πιο τραγικές φιγούρες της υπόθεσης, απευθύνει μία σειρά από ερωτήματα, για το εάν οι γιατροί στη βραχεία νοσηλεία έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις στο παιδί του.

Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ο κος Μοσχοβάκης, διοικητής του νοσοκομείου, μιλώντας στην Κρητική Επιθεωρήση, σημείωσε πως ήδη έχει ζητήσει να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, για την οποία εξουσιοδότησε την πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με όσα λέει, τη Στέλλα ανέλαβε ειδικευόμενος γιατρός, ωστόσο την εξέτασε και ειδικευμένος.

Σε ό, τι αφορά στο ερώτημα γιατί οι γιατροί δεν ειδοποίησαν άμεσα τους γονείς της μικρής, τόνισε ότι αυτό θα διερευνηθεί ενώ υποστήριξε ότι όταν το παιδί πήγε στο νοσοκομείο καταγράφηκε ότι ήταν 17 ετών.

Σφραγίζονται καταστήματα που έδωσαν αλκοόλ στην Στέλλα

Εντωμεταξύ, εντολή για τη σφράγιση δύο καταστημάτων (20 μέρες για το ένα και 10 για το άλλο), έδωσε ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, στο γραφείο καταστημάτων, μετά από το σχετικό αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, που έφτασε το πρωί στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία. Πρόκειται για δύο νυχτερινά κέντρα, στα οποία βρέθηκαν το μοιραίο βράδυ της η 16χρονη και η παρέα της και στα οποία επετράπη η είσοδος, παραμονή και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από τους ανήλικους.

Δείτε παραπάνω πληροφορίες και video

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.