Η κορυφαία έκθεση για την θάλασσα στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού.

Από 15 έως 23 Νοεμβρίου 2008 η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE και ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ – ΠΕΕΥ θα πραγματοποιήσουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού το 30ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών. Στην έκθεση θα παρουσιασθεί ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές και κατασκευαστές σκαφών, από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με νέα εντυπωσιακά μοντέλα ιστιοπλοϊκών, cruisers, φουσκωτά και χιλιάδες άλλα προϊόντα για τους λάτρεις της θάλασσας και των υδάτινων σπορ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 30ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου στην Ελλάδα και απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου όσο και στο ευρύ κοινό παρουσιάζοντας μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως: Ιστιοπλοϊκά σκάφη και Cruisers, Φουσκωτά, Ταχύπλοα, Μηχανές σκαφών, Αξεσουάρ, Εξοπλισμό, Ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα Συντήρησης και τέλος είδη Κατάδυσης, Ψαρέματος και Windsurfing. Οι εκθέτες του Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού αντιπροσωπεύουν ή κατασκευάζουν τις πιο γνωστές μάρκες της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς. Η ποικιλία των εκθεμάτων καθώς και η άρτια διοργάνωση της έκθεσης έχουν καταστήσει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι σαν μια από τις σημαντικότερες & μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους γενικότερα.
Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια καθώς επίσης και μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για το λόγο αυτό το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι αποτελεί την μόνη εκδήλωση στην Ελλάδα που γίνεται υπό την αιγίδα και οργανωτική υποστήριξη του επίσημου κλαδικού φορέα ΣΕΚΑΠΛΑΣ – ΠΕΕΥ. Η έκθεση συγκεντρώνει περίπου 110.000 επισκέπτες εκ των οποίων οι 6.500 περίπου είναι επαγγελματίες του κλάδου. Ο χαρακτήρας και το ύφος των εκθεμάτων όπως τα Cruisers, τα Ιστιοπλοϊκά και τα ταχύπλοα σκάφη, προσελκύουν όπως είναι φυσικό ένα κοινό μεσαίας αλλά κυρίως υψηλής οικονομικής στάθμης οι οποίοι ενημερώνονται στην έκθεση για τα νέα μοντέλα, τα οποία βιώνουν γνωρίζουν από κοντά και τοποθετούν τις παραγγελίες τους.

 

I’ll be there !!

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.