Φιλοδοξώντας να συνεχίσει την επιτυχημένη ιστορία του θεσμού, το 6ο Photonet Show που διοργανώνεται από την Nexus Publications AΕ, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, περιμένει και πάλι του επαγγελματίες του Ιmaging να δώσουν το παρόν, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012.

Οι σημαντικότερες και δυναμικότερες εταιρείες του χώρου θα βρίσκονται εκεί, με περίπτερα, προκειμένου να παρουσιάσουν όλη τη νέα σειρά προϊόντων τους για λήψη – επεξεργασία – εκτύπωση και ολοκληρωμένο τρόπο παρουσίασης σταθερής και κινούμενης εικόνας.
Παράλληλα, μια σειρά σημαντικών εταιρικών παρουσιάσεων, φιλοδοξεί να αναδείξει προϊόντα και θέματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το σύγχρονο επαγγελματία!

Η ταχύτητα με την οποία συμπληρώθηκε το σύνολο σχεδόν των περιπτέρων, αποδεικνύει έμπρακτα ότι υπάρχουν ακόμα επιχειρήσεις υγιείς και ακμαίες στη χώρα μας, που είναι έτοιμες να προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες τους, με υψηλή ποιότητα και συνέπεια.

Η πρόσκληση του 6ου Photonet Show είναι πολύ σημαντική για να αγνοηθεί: σε καιρούς ανησυχίας, αμφιβολίας, δυσπιστίας για το αύριο, το να δοθεί ένα βροντερό παρόν της αγοράς (από εταιρίες και επαγγελματίες) είναι η σημαντικότερη απόδειξη ότι είμαστε όλοι εδώ, υγιείς και ακμαίοι, άξιοι της εμπιστοσύνης όσων επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο.

Ειδικά για τις εταιρίες και τους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας, που ουσιαστικά παίζουν στην έδρα τους λόγω Θεσσαλονίκης, το στοίχημα είναι ακόμα σημαντικότερο, με δεδομένο ότι θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν έντονα το στίγμα τους – είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί πιστεύουμε, αφού σε μια τέτοια συγκυρία δεν θα καταγραφούν μόνο οι παρουσίες αλλά και οι απουσίες!

Info:
6o Photonet Show
Θεσσαλονίκη – Ξενοδοχείο Porto Palace
Διάρκεια εκδηλώσεων: 10-11 Μαρτίου 2012 
Ωράριο εκδηλώσεων: 10πμ – 9μμ

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.