Βρέθηκε ο δολοφόνος της 13χρονης Alycia Nipp μέσω της GPS συσκευής που είχε ενσωματωμένη πάνω του καθώς ήταν ήδη σεσημασμένος. 

Όταν η 13χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι της μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά, η οικογένειά της δεν ήξερε ότι θα έβρισκε το δολοφόνο της με τη βοήθεια ενός GPS που ήταν ενσωματωμένο στο σώμα του Darrin Sanford, άστεγο και καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο Darrin Sanford, είχε καταδικαστεί το 1998 για σεξουαλική επίθεση σε τρία παιδιά και από τότε είχε ενσωματωμένο πάνω του ένα GPS που κατέγραφε όλες τις κινήσεις του.

Η αστυνομία ανέτρεξε στο στίγμα του GPS και βρήκε ότι ο Darrin βρισκόταν στην περιοχή του εγκλήματος επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της.

Μετά την πρώτη σύλληψή του το 1998 ο νεαρός είχε χαρακτηριστεί «επικίνδυνος» από τις αρχές και ότι «ενδέχεται να διαπράξει το ίδιο έγκλημα». Παρά την επικινδυνότητα δεν του ενσωμάτωσαν GPS που να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τις κινήσεις του.

Η 13χρονη Alycia Nipp δολοφονήθηκε από τον Darrin Sanford μετά τον βιασμό της.

Η οικογένειά της έτρεμε μήπως της συμβεί κάποιο κακό καθώς είχε τραγικό ιστορικό. Η μητέρα της κοπέλας είχε βιαστεί δύο φορές όταν ήταν έφηβη ενώ η γιαγιά της είχε απαχθεί ως παιδί.

«Ελπίζαμε ότι η κόρη μου δεν θα βιώσει όσα ζήσαμε εμείς μικρές. Ότι ο κύκλος θα έκλεινε» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

[ via ]

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.