Eternity IIΣτο βασανιστικό ερώτημα «τι να χαρίσω στις γιορτές;» βρείτε την απάντηση επιλέγοντας ένα δώρο που εκτός από ευχάριστες ώρες μπορεί ναχαρίσει και $2.000.000! Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα το ETERNITY II. Το ETERNITY II είναι το παγκόσμιο στοίχημα για τη φαντασία και τη μεθοδικότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Ένα μοναδικό παιχνίδι – παζλ 256 κομματιών που βασίζεται στους συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων πάνω σε ένα αριθμημένο ταμπλό και δίνει έπαθλο 2.000.000 δολάρια στο νικητή.

H λύση του ETERNITY II έχει κατατεθεί σε ένα θησαυροφυλάκιο στο Λονδίνο. Δεν είναι όμως η μοναδική αφού σύμφωνα με τον Κρίστοφερ Γουόλτερ Μόνκτον, εφευρέτη και του πρώτου EΤΕΡΝΙΤΥ, υπάρχουν χιλιάδες σωστές λύσεις. Η ταχύτητα σε συνδυασμό με τη φαντασία θα ορίσουν τον νικητή που θα είναι ο πρώτος που θα καταθέσει τη σωστή λύση μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 31 Δεκεμβρίου 2008.

Το ETERNITY II είναι η εξέλιξη του ETERNITY I που κυκλοφόρησε το 1999 σε 12 χώρες του κόσμου και απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς οπαδούς που έψαχναν να βρουν τη λύση με άπειρους τρόπους. Το έπαθλο κέρδισε τελικά ένας φοιτητής που βρήκε το σωστό συνδυασμό μέσα σε ένα εξάμηνο.

Το ETERNITY II έχει ήδη κεντρίσει τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων στις 20 χώρες του κόσμου που κυκλοφορεί. Στην Ελλάδα θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών και άλλα επιλεγμένα καταστήματα. Κυκλοφορούν επίσης δύο βοηθητικά παιχνίδια που βοηθάνε να μπεις στο κλίμα και σου αποκαλύπτουν τη θέση ενός κομματιού – κλειδί στο βασικό παιχνίδι.

Το ETERNITY II μπορεί να λυθεί από όλες τις ηλικίες, από 5 μέχρι 95 χρονών. Για να υποβάλλει όμως κανείς συμμετοχή στο έπαθλο των $2.000.000, πρέπει απλά να έχει συμπληρώσει τα 18 έτη.

ΠΗΓΗ : http://www.techblog.gr/smallnews/eternity-ii/

Share

By moschos

This is me :)

One thought on “Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον $2.000.000”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.