Υλικά
250 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο (κομμένο σε κυβάκια)
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
1 κουταλιά σούπας κουκουνάρι
2 ποτήρια ζωμός
2 κουταλιές σούπας σταφίδα ξανθιά
1/2 κουτ.γλυκού κανέλα
1 κουτ.γλυκού μπαχάρι
1 κου.σούπας μοσχοκάρυδο
Μαγειρεύοντας
Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο νερό για 10 λεπτά και το σουρώνουμε. Το κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε σε λάδι το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα συκωτάκια. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μπαχάρι την κανέλα και το μοσχοκάρυδο, το ζωμό, το κουκουνάρι και τις σταφίδες. Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το συκώτι αλλά να είναι ζουμερό. Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 10 λεπτά και κλείνουμε τη φωτιά. Το αφήνουμε να κάτσει 10 λεπτά και σερβίρουμε.