Γνωρίε τον κόσμο του Final Cut
Οι ανεξάρτητοι παραγωγοί ταινιών, επαγγελματίες του Χόλυγουντ που ασχολούνται με την επεξεργασία ταινιών, οι επαγγελματίες του video και οι παραγωγοί εκδηλώσεων, αυτοί που δουλεύουν με ασφυκτικές προθεσμίες για την παραγωγή τηλεοπτικών σποτ ή σε ειδησεογραφικά κανάλια καθώς και για χιλιάδες δημιουργικούς επαγγελματίες στον κόσμο, το Final Cut Pro αποτελεί την πρώτη επιλογή τους για επαγγελματική επεξεργασία. Το Final Cut Pro έχει πλέον καθιερωθεί ως πρότυπο στον τομέα αυτό.

Βασιζόμενη σε αυτήν την επιτυχία, η Apple έχει σχεδιάσει κάθε εφαρμογή του Final Cut Studio 2 έχοντας στο νου τους επαγγελματίες του Final Cut Pro. Ξεκινήστε να δουλεύετε γρήγορα χάρη στα έξυπνα εργαλεία και την οικεία επιφάνεια εργασίας. Όποτε είστε έτοιμοι για έλεγχο ακριβείας, ένα πλήρες σετ χαρακτηριστικών είναι μόλις ένα κλικ μακριά.

Το Final Cut Studio 2 δεν είναι μόνο ένα προϊόν. Είναι μία πλατφόρμα. Τα ανοικτά πρότυπα ενθαρρύνουν την καινοτομία, προσφέροντας στους προγραμματιστές και τους συνεργάτες τους την ελευθερία να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις. Με το XML για το μοίρασμα τα δεδομένα των εργασιών και το QuickTime για τη μετακίνηση των μέσων ανάμεσα στα συστήματα, το Final Cut Studio 2 μπορεί να χωρέσει σχεδόν σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής ή στούντιο ειδήσεων.

Είτε δουλεύετε σε μία ομάδα 2 ατόμων ή 200, το Final Cut Studio, σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με την ίδια ευκολία. Μοιραστείτε αρχεία media άψογα κατά μήκος πολλαπλών σταθμών εργασίας με το Xsan. Χρησιμοποιήστε το Final Cut Server με ή χωρίς το Xsan για τη διαχείριση στοιχείων μέσων και την αυτοματοποιήση της ροής εργασίας που είναι πλήρως ενσωματωμένη με το Final Cut Studio 2. Είτε ασχολείστε με την επεξεργασία διαφημιστικών κλιπ ή με την επεξεργασία ταινιών ή την ανακοίνωση των νυχτερικών ειδήσεων, το Final Cut Studio, σας επιτρέπει να δουλεύετε γρηγορότερα όποτε δουλεύετε μαζί.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΟΔΗΓΟ ΣΕ .pdf

 

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.