Το Synology DiskStation DS1512+ προσφέρει μια υψηλής απόδοσης, με πλήρη χαρακτηριστικά και επεκτάσιμη λύση δικτυακού αποθηκευτικού χώρου, ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν αποτελεσματικό τρόπο να συγκεντρώσουν την προστασία των δεδομένων, να απλοποιήσουν τη διαχείρισή τους και να επεκτείνουν εύκολα την χωρητικότητα, δαπανώντας ελάχιστο χρόνο και διαχείριση.

NAS server υψηλής απόδοσης Synology DiskStation DS1512+

Υψηλή απόδοση, υψηλή διαθεσιμότητα δεδομένων
Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Link Aggregation, το Synology DS1512+ επιτυγχάνει κατά μέσο όρο 194,83 MB/sec ταχύτητα εγγραφής με RAID 5 σε περιβάλλον Windows® και 200,31 MB/sec ταχύτητα ανάγνωσης. Το Synology DS1512+ υποστηρίζει USB 3.0 με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gbps, 10 φορές γρηγορότερα από το USB 2.0, οπότε χρειάζεται λιγότερο χρόνο για μεταφορά δεδομένων ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Το Synology DS1512+ σάς προσφέρει υψηλή απόδοση για απαιτητικές εφαρμογές και τη δυνατότητα αναβάθμισης της χωρητικότητας.

Υψηλή αξιοπιστία
Η αξιόπιστη λειτουργία των εμπορικών συστημάτων είναι πρωταρχικής σημασίας για τις επιχειρήσεις που βασίζονται καθημερινά σε τέτοιους servers. Το Synology DS1512+ διαθέτει ψύκτρα επεξεργαστή χωρίς ανεμιστήρα, για να αποφύγετε τυχόν βλάβες. Με τεχνολογία παθητικής ψύξης του επεξεργαστή, το Synology DS1512+ διαθέτει υψηλή αξιοπιστία. Εάν κάποιος από τους ανεμιστήρες εμφανίσει δυσλειτουργία, ο ενσωματωμένος μηχανισμός απελευθέρωσης του ανεμιστήρα μπορεί να παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας του συστήματος, διατηρώντας τον δεύτερο ανεμιστήρα και τις τις βασικές λειτουργίες του DS1512+, έως ότου αντικατασταθεί ο πρώτος ανεμιστήρας. Οι δύο υποδοχές LAN με υποστήριξη και hot-swappable drives διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία του συστήματος εάν τα drives χρειαστούν αντικατάσταση ή εάν συμβεί απροσδόκητη βλάβη στο LAN. Οι επιχειρήσεις χρειάζονται μια ισχυρή βάση για να αντιμετωπίσουν κρίσιμες εργασίες, το Synology DS1512+ προσφέρει υψηλή αξιοπιστία και εξασφαλίζει την πρόσβαση στα δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Μεγάλη και οικονομική επεκτασιμότητα έως 60 TB
Όταν το Synology DS1512+ πλησιάζει στα όρια του αποθηκευτικού του χώρου, μπορείτε εύκολα να το επεκτείνεται με το Synology DX510 (το DS1512+ υποστηρίζει έως και δύο DX510, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά). Το Synology DX510 συνδέεται στο Synology DS1512+ με καλώδιο eSATA με ειδικά σχεδιασμένα βύσματα, για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόδοση. Το Synology DX510 μπορεί να αυξήσει άμεσα τον υπάρχοντα αποθηκευτικό χώρο του Synology DS1512+ σε 60 TB μέγιστο.

iSCSI και virtualization ready
Με υποστήριξη iSCSI στο DSM, το Synology DS1512+ προσφέρει μια λύση απρόσκοπτης αποθήκευσης για virtualization servers, όπως VMware, Hyper-V και Citrix. Είναι η ιδανική εναλλακτική αντί για τη λύση SAN για επιχειρήσεις. Οικονομικό και αποδοτικό, το iSCSI επιτρέπει στις μεγάλες επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν τον αποθηκευτικό χώρο σε κεντρικές συστοιχίες αποθήκευσης, ενώ οι hosts έχουν την ψευδαίσθηση τοπικά συνδεδεμένων δίσκων.

Πλήρεις επιχειρηματικές εφαρμογές
Το Synology DS1512+ τρέχει το φημισμένο λειτουργικό σύστημα Synology DSM, προσφέροντας εφαρμογές και λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη δικτυακών πρωτοκόλλων εξασφαλίζει την απρόσκοπτη κοινή χρήση αρχείων μεταξύ πλατφορμών Windows, Mac® Linux®. Η ενσωμάτωση Windows ADS και LDAP επιτρέπει στο Synology DS1512+ να ταιριάξει εύκολα και γρήγορα σε ένα υπάρχον δικτυακό περιβάλλον εργασίας, χωρίς την ανάγκη επαναδημιουργίας των λογαριασμών των χρηστών.

Το πακέτο Directory Server μπορεί να μετατρέψει το DS1512+ σε LDAP-based directory server μέσα σε λίγα λεπτά. Οι διαχειριστές μπορούν να συνδέσουν άλλα DiskStations στον directory server. Με τον ίδιο κατάλογο χρηστών ή γκρουπ, οι υπάλληλοι θα μπορούν να προσπελάσουν όλα τα DiskStations με τα ίδια στοιχεία χρήστη.

Η υποστήριξη Windows ACL προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στον έλεγχο πρόσβασης και αποδοτικές ρυθμίσεις δικαιωμάτων, επιτρέποντας στον διαχειριστή να ορίζει δικαιώματα σε αρχεία και φακέλους στο DS1512+ από το γνωστό του περιβάλλον των Windows. Τα δικαιώματα που ορίζονται στο Windows ACL εφαρμόζονται σε όλες τις περιπτώσεις πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων των AFP, FTP, File Station, NFS και WebDAV. Με τα δικαιώματα ασφαλείας δεν θα ανησυχείτε για κενά ασφαλείας.

Η πρόσβαση στα αρχεία μέσω Internet απλοποιείται με τον συμπεριλαμβανόμενο κρυπτογραφημένο FTP server και το web-based πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων, Synology File Station. Το πρωτόκολλο HTTPS, το ενσωματωμένο firewall και η υποστήριξη αυτόματης φραγής IP διασφαλίζουν ότι η κοινή χρήση αρχείων μέσω Internet είναι προστατευμένη σε υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Μια πληθώρα επιπλέον χαρακτηριστικών επιτρέπουν στο Synology DS1512+ να αντικαταστήσει διάφορες δικτυακές συσκευές. Το Synology Web Station με υποστήριξη PHP/MySQL® επιτρέπει τη φιλοξενία έως και  30 ιστοσελίδων σε ένα μόνο Synology DS1512+. Το Synology Surveillance Station προσφέρει μια κεντρική διεπαφή για την επιτήρηση των χώρων και των γραφείων με IP κάμερες στο δίκτυο. Ο ενσωματωμένος mail server μετατρέπει το Synology DS1512+ σε dedicated mail service provider και η δυνατότητα κοινής χρήσης USB εκτυπωτών μειώνει το κόστος εκτύπωσης αξιοποιώντας τα μέσα εκτύπωσης σε όλη της επιχείρηση.

Ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση
Τα Synology DiskStation σχεδιάστηκαν με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σε σύγκριση με τον μέσο αντίστοιχο υπολογιστή, το Synology DS1512+ καταναλώνει μόλις 50,6 watts σε λειτουργία. Η υποστήριξη wake on LAN και η μοναδική λειτουργία scheduled power on/off ελαττώνει την κατανάλωση ενέργειας περαιτέρω.

Όλα τα προϊόντα της Synology κατασκευάζονται με μέρη με πιστοποίηση RoHS και συσκευάζονται με ανακυκλώσιμα υλικά. Η Synology αναγνωρίζει την ευθύνη της αναφορικά με το παγκόσμιο περιβάλλον και εργάζεται συνεχώς ώστε να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της.

Χαρακτηριστικά

194,83 MB/sec ταχύτητα εγγραφής, 200,31 MB/sec ταχύτητα ανάγνωσης (με ενεργοποιημένη λειτουργία Link Aggregation. Η απόδοση μπορεί να διαφέρει σε διαφορετικά περιβάλλοντα).
Επέκταση έως και με 15 drives με το Synology DX510.
SuperSpeed USB 3.0.
2 LAN με υποστήριξη Failover και Link Aggregation.
Τεχνολογία παθητικής ψύξης CPU και σύστημα πολλαπλών ανεμιστήρων.
Υποστήριξη VMware®, Citrix®, Microsoft® Hyper-V®.
Λειτουργικό σύστημα Synology DiskStation Manager (DSM).
Επεξεργαστής: Dual Core 2.13GHz.
Floating point.
Μνήμη: DDR3 1 GB (επεκτάσιμη έως και 3GB).
Εσωτερικά HDD/SSD: 5x SATA(II) 3,5" ή 2,5". Οι δίσκοι δεν συμπεριλαμβάνονται.
Μέγιστη εσωτερική χωρητικότητα: 20TB (5x 4TB HDD) (η χωρητικότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο RAID). Δείτε τους υποστηριζόμενους σκληρούς δίσκους εδώ).
Hot swappable HDD.
Εξωτερικές συνδέσεις HDD: 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 2x eSATA.
LAN: 2x Gigabit.
Λειτουργία Link Aggregation.
Λειτουργία Wake on LAN/WAN.
Ανεμιστήρες: 2x 80 χιλιοστών.
Εύκολη αντικατάσταση ανεμιστήρων.
Ασύρματη υποστήριξη.
Δικτυακά πρωτόκολλα: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN).
File system: EXT4, EXT3 (εξωτερικός δίσκος μόνο), FAT (εξωτερικός δίσκος μόνο), NTFS (εξωτερικός δίσκος μόνο).
Μέγιστο μέγεθος File System: 108TB.
Μέγιστο internal volume #: 512.
Μέγιστος αριθμός iSCSI target #: 32.
Μέγιστος αριθμός iSCSI LUN #: 256.
Υποστηριζόμενοι τύποι RAID: Synology Hybrid RAID, Basic, JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 5+Spare, RAID 6, RAID 10.
RAID migration: Basic σε RAID 1, Basic σε RAID 5, Basic σε RAID 5+Spare, RAID 1 σε RAID 5, RAID 1 σε RAID 5+Spare, RAID 5 σε RAID 5+Spare, RAID 5 σε RAID 6.
Αύξηση χωρητικότητας με μεγαλύτερους δίσκους: RAID 1, RAID 5, RAID 5+Spare, RAID 6.
Αύξηση χωρητικότητας με πρόσθετους δίσκους: RAID 5, RAID 5+Spare, RAID 6.
Υποστηριζόμενες μονάδες επέκτασης: Synology DX510.
Μέγιστος αριθμός χρηστών: 2048.
Μέγιστος αριθμός γκρουπ: 256.
Μέγιστος αριθμός κοινόχρηστων φακέλων: 256.
Μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων συνδέσεων CIFS/AFP/FTP: 512.
Windows Access Control List (ACL).
Windows ADS domain integration.
Οι χρήστες domain συνδέονται μέσω Samba/AFP/FTP/File station.
Virtualization: Vmware vSphere 4, Microsoft Hyper-V, Citrix ready.
Λύσεις Backup: Backup δικτύου, τοπικό backup, desktop backup (Window: Synology Data Replicator 3, Mac: Apple Time Machine), συγχρονισμός κοινόχρηστων φακέλων – μέγιστος αριθμός tasks: 8, configuration backup.
Ασφάλεια: FTP over SSL/TLS, αυτόματη φραγή IP, firewall, encrypted network backup over Rsync, σύνδεση HTTPS.
Διαχείριση: Αυτόματη αναβάθμιση DSM, ομάδα διαχειριστών, Push notification – MSN/Skype/κινητές συσκευές, ειδοποιήσεις με email/SMS, προσαρμοσμένο quota χρήστη, υποστήριξη Syslog, υποστήριξη DDNS, υποστήριξη IPv6, υποστήριξη VLAN, PPPoE, Hotspot, επίβλεψη πόρων, διαχείριση συνδέσεων, διαχείριση UPS, προγραμματιζόμενη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, προσαρμοσμένη διαχείριση θυρών HTTP/HTTPS με UI.
Διαχείριση σκληρών δίσκων: HDD hibernation, S.M.A.R.T., Dynamic Bad Sector Mapping.
Εφαρμογές: Synology Assistant, Synology Data Replicator.
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP ή νεότερα, Mac OS X 10.5 ή νεότερο, Ubuntu 9.04 ή νεότερο.
Υποστηριζόμενοι browsers: Chrome, Firefox, Internet Explorer 8/9, Safari 5 (Mac).
Θόρυβος: 21,3 dB(A).
Power recovery.
Τάση εισόδου: 100V ή 240V AC.
Συχνότητα ρεύματος: 50 / 60Hz, single phase.
Κατανάλωση ρεύματος: 50,6W (κανονική λειτουργία) – 22W (HDD hibernation).
Θερμοκρασία λειτουργίας: 5°C έως 35°C.
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -10 έως 70°C.
Σχετική υγρασία: 5% έως 95% RH.
Μέγιστο υψόμετρο λειτουργίας: 3.000 χλμ.
Πιστοποιήσεις: FCC Class B, CE Class B, BSMI Class B.
Διαστάσεις: 157 x 248 x 233 χιλ. (ύψος x πλάτος x βάθος).
Βάρος: 4,25 κιλά.

Τιμή ~: 840,00€

Share

By moschos

This is me :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.