Ένας Αυστραλός γιατρός ισχυρίζεται ότι παρασκεύασε το πιο υγιεινό κρασί στον κόσμο, το οποίο «καθαρίζει» τις αρτηρίες και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής πάθησης.

Σύμφωνα με τον γιατρό δρ. Φίλιπ Νόρι κάθε μπουκάλι του κρασιού του περιέχει εκατό φορές περισσότερο την αντιοξειδωτική ουσία resveratrol από ότι ένα συνηθισμένο μπουκάλι κρασιού.

Όπως εξήγησε η ουσία αυτή, που υπάρχει στα σταφύλια, «καθαρίζει» τις αρτηρίες.

«Ένα κρασί πλούσιο σε resveratrol που είναι μια ουσία άοσμη και άγευστη λειτουργεί ως μηχανή καθαρισμού των αγγείων. Η αυξημένη ποσότητα resveratrol δεν γίνεται αντιληπτή από τον πότη αλλά είναι θαυματουργή» είπε ο Αυστραλός γιατρός.

Όπως εξήγησε τα κρασιά του κυκλοφορούν σε Chardonnay και Shiraz με περιεκτικότητα 100mg/L σε resveratrol.

«Θέλω να επισημάνω πως για να υπάρχουν ευεργετήματα η κατανάλωση και του κρασιού αυτού πρέπει να γίνεται με μέτρο» είπε ο δρ. Νόρι.

http://www.drnorrie.info/

Share

By moschos

This is me :)

One thought on “Κρασί που καθαρίζει τις αρτηρίες και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων”
  1. Διαβάζοντας το πολύ ωραίο blog σας, και επειδή το κρασί βελτιώνει την υγεία, όπως και εσείς υποστηρίζετε, άλλωστε,, να σας πληροφορήσω ότι άνοιξε το site μας houseofwine.gr γιά το κρασί, όπου εκεί μπορείτε να βρείτε το κρασί που ταιριάζει στις συνταγές σας, σε περισσότερες από 1000 ετικέττες, ελληνικές και ξένες, και με παράδοση στο σπίτι σας την επομένη! Επιστεφθείτε το site μας ή το Blog μας, πιστεύoυμε ότι είναι το καλύτερο στο Internet γιά να βρείτε το κρασί που σας ταιριάζει.
    Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.